Verpleegkundige, zeven dagen op zeven beschikbaar

Met meer dan twintig jaar ervaring in de verpleegkunde mag u met een gerust hart vertrouwen op onze thuisverpleging. Als gediplomeerd verpleegkundige in Kalmthout bieden we de juiste zorgen aan voor patiënten. Daarvoor staan we zeven dagen op zeven en 24 uur op 24 paraat.

Dirk Pauwels

Dediensten voor de thuisverpleging zijn heel weidverspreid. Als gediplomeerd verpleegkundige volgde ik in 2014 een opleiding neurologie. Bovendien ben ik van 1996 tot 2016 ook vrijwilliger ambulancier geweest in Kalmthout én beroepsambulancier van 2001 tot 2011 bij SIWHA (hulpposten haven Antwerpen).

Specialisatie MS

Intussen heb ik mij als thuisverpleegkundige gespecialiseerd in de verzorging en begeleiding van patiënten met multiple sclerose (MS). Voor deze patiënten kom ik tot drie keer per dag langs om aan hun verzorgingsbehoeften te voldoen.

Carmen Colson

Carmen Colson – die samen met haar man Dirk Pauwels instaat als verpleegkundige - heeft verschillende opleidingen gevolgd waardoor ze de patiënten een uitstekende verzorging kan verlenen. Dankzij haar kennis en ervaring weet ze welke complicaties zich voordoen en waar ze allemaal rekening mee dient te houden. Ook zij staat al twinitg jaar in het vak. Met veel passie gaat ze dan ook aan de slag om u een perfecte zorgverlening te garanderen.

Specialisaties oncologie en dementie

Daar Carmen Colsen een jarenlange ervaring in het ziekenhuis heeft en tal van opleidingen heeft gevolgd, kan u bij haar terecht voor oncologie (oncologische wondzorg, palliatieve begeleiding en opvolging, technische zorgen zoals IPS bij oncologische patiënten, chemotherapie in de thuiszorg), opvolgen en begeleiden van demente patiënten door middel van info en overleg met artsen, familie en mantelzorgers. Maar ook voor chirurgie met betrekking tot de nazorg en opvolging van patiënten met post-operatieve wonden. Kortom: uw zorg is haar zorg.

Contact

Voor allerhande verzorgingen mag u ons inschakelen in de regio rond Kalmthout. We staan zeven dagen per week de klok rond ter beschikking om alle patiënten van kwalitatieve zorg te voorzien.

Contacteer ons! 03 500 09 94 03 500 09 94

Contact