Palliatieve zorg, voor patiënt én familie

Niet alleen voor de patiënt zelf, maar ook voor familie en vrienden zijn de laatste dagen van het leven een intense periode. Afscheid nemen is altijd zwaar, terwijl er de volgende dagen een hoop geregeld moet worden waar uw hoofd niet naar staat. Met onze palliatieve zorg in Kalmthout proberen wij u bij te staan.

Aandacht patiënt

Het spreekt voor zich dat onze eerste en grootste zorg richting de patiënt gaat. De betrachting is om het voor hem of haar zo aangenaam mogelijk te maken. De patiënt moet zo weinig mogelijk pijn voelen tijdens de laatste momenten van het leven. We proberen de dagen nog betekenis te geven en zinvol te maken. Hiervoor werken wij samen met CODA Wuustwezel.

Vertrouwen

Niet alleen voor de patiënt, maar ook voor de naasten is het een moeilijke situatie. Ze weten vaak niet hoe ze zich moeten gedragen en waar ze allemaal rekening mee moeten houden. Daarom richten wij de palliatieve zorgen ook tot hen. U kan ons alle informatie toevertrouwen.

  • Sterke mentale ondersteuning
  • Begeleiding op maat
  • Interactie met familie
  • Interactie met arts

Contact

Wanneer u in een situatie terechtkomt wanneer een familielid of ander dierbaar persoon zich in een palliatieve toestand bevindt, kan onze steun en toeverlaat wel een grote hulp betekenen. U kan ons steeds voor deze begeleiding contacteren.

Contacteer ons! 03 500 09 94 03 500 09 94

Contact