CONTACTEER ONS


7 dagen op 7 beschikbaar

Voor allerhande verzorgingen mag u ons inschakelen in de regio rond Kalmthout. We staan zeven dagen per week de klok rond ter beschikking om alle patiënten van kwalitatieve zorg te voorzien.

Contact

CARMEN & DIRK

Dirk Pauwels

Na jaren te hebben gewerkt als Ambulancier ( van 1996 tot 2016 vrijwillig ambulancier in Kalmthout én beroepsambulancier van 2001 tot 2011 bij SIWHA (hulpposten haven Antwerpen)) , heb ik mij in 2011 omgeschoold tot verpleegkundige. Als verpleegkundige volgde ik in 2014 een bijkomende opleiding neurologie.  

Specialisatie Neurologie

Intussen heb ik mij als thuisverpleegkundige gespecialiseerd in de verzorging en begeleiding van patiënten met een neurologische aandoening, zoals  multiple sclerose (MS), ALS, CVA, parkinson,.....

Carmen Colson

Carmen Colson – die samen met haar man Dirk Pauwels instaat als verpleegkundige - heeft verschillende opleidingen gevolgd waardoor ze de patiënten een uitstekende verzorging kan verlenen. Dankzij haar kennis en ervaring weet ze welke complicaties zich voordoen en waar ze allemaal rekening mee dient te houden. Ook zij staat al twintig jaar in het vak. Met veel passie gaat ze dan ook aan de slag om u een perfecte zorgverlening te garanderen.

Specialisaties oncologie en dementie

Daar Carmen Colson een jarenlange ervaring in het ziekenhuis heeft en tal van opleidingen heeft gevolgd, kan u bij haar terecht voor oncologie (oncologische wondzorg, palliatieve begeleiding en opvolging, technische zorgen zoals IPS bij oncologische patiënten, chemotherapie in de thuiszorg), opvolgen en begeleiden van demente patiënten door middel van info en overleg met artsen, familie en mantelzorgers. Maar ook voor chirurgie met betrekking tot de nazorg en opvolging van patiënten met post-operatieve wonden. Kortom: uw zorg is haar zorg.

Contact

Voor allerhande verzorgingen mag u ons inschakelen in de regio Kalmthout, Essen, Wuustwezel, Putte-Kapellen. We staan zeven dagen per week de klok rond ter beschikking om alle patiënten van kwalitatieve zorg te voorzien.