CONTACTEER ONS


7 dagen op 7 beschikbaar

Voor allerhande verzorgingen mag u ons inschakelen in de regio rond Kalmthout. We staan zeven dagen per week de klok rond ter beschikking om alle patiënten van kwalitatieve zorg te voorzien.

Contact

Ons Team

Ons team bestaat uit:

- Ooms Britt (referentieverpleegkundige wondzorg)


Ik ben Britt,

Ik ben in 2016 afgestudeerd als verpleegkundige met keuzevak ouderenzorg. Vervolgens heb ik 4 jaar gewerkt op een neurologische revalidatie afdeling die vooral gericht is op revalidatie na CVA of patiënten met de ziekte van Parkinson. In 2019 ben ik bij de thuisverpleging gestart en heb hier sinds 2020 mijn hoofdberoep van gemaakt. Ik heb eind 2019 een opleiding gevolgd tot referentie verpleegkundige wondzorg. Verder heb ik ook een cursus gevolgd voor de begeleiding van studenten als stagementor.

- Hotag Kimberly

Ik ben Kimberly,

Toen ik voor de eerste keer mocht kennismaken met het beroep van thuisverpleging op mijn stage was ik direct enthousiast. Ik wist dat ik dit in de toekomst wou doen. In oktober 2020 mocht ik dan beginnen in het team van Carmen en Dirk. Hier heb ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt van. Naast de passie voor de job zijn er nog andere activiteiten die ik heel graag doe in mijn vrije tijd. Iets gaan eten en drinken in goed gezelschap, een rustige avond in de zetel of lesgeven (twirling) aan mensen met een beperking, zijn activiteiten waar ik zeker van kan genieten en veel energie uit haal. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om deze job met veel passie en gedrevenheid te mogen beoefenen, en een deel te mogen uitmaken van dit team.

- Folie Jana

Ik ben Jana,

Ik ben in 2015 afgestudeerd als verpleegkundige. Van 2015 tot 2020 heb ik als verpleegkundige gewerkt in ZNA Jan Palfijn  op de dienst neuro/pneumo. Toch was dit niet helemaal wat ik zocht, ik wilde meer contact met patiënten en afwisseling in het werk. Sinds 2020 werk ik als thuisverpleegkundige in het team van Carmen en Dirk, waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Dit is echt wat ik zocht en graag doe , met heel mijn hart en ziel.

- Leppens David ( referentieverpleegkundige wondzorg)


Ik ben David,

Studeerde af als verpleegkundige in 2005 en daarna meteen begonnen op OK in AZ KLINA. Een toffe en uitdagende job maar ik wou dichter bij de patiënt staan en ben in 2007 als zelfstandig thuisverpleegkundige begonnen in Antwerpen en sinds 2021 actief bij Carmen en Dirk. Daarnaast houd ik me bezig met sport, hou van lekker eten en drinken en reizen.

- Simons Eva

Ik ben Eva,

In 2018 ben ik gestart als thuisverpleegkundige. Hiervoor werkte ik in een woonzorgcentrum in Antwerpen. Hoewel ik beide jobs altijd graag gedaan heb, merkte ik onmiddellijk dat het de juiste beslissing was om over te stappen naar de thuisverpleging. Na onze verhuis wou ik echter graag wat dichter bij huis werken en ben ik op zoek gegaan naar een tof team in de buurt. Zo ben ik in 2022 uiteindelijk bij Carmen en Dirk terecht gekomen. Op dagen dat ik niet moet werken , geniet ik ervan om uitstappen en reizen te maken met mijn gezinnetje of gewoon eens lekker te gaan uit eten.

Suykerbuyk Lies

- Vanthillo Britt

- Rumes Charlotte

- Vanbrabant Nele

Ik ben Nele,

Ik werk sinds 2017 als verpleegkundige in het revalidatiecentrum van AZ KLINA (De Mick). Op de afdeling zijn we gespecialiseerd in hart en longaandoeningen. In februari 2018 ben ik ook begonnen als zelfstandige thuisverpleegkundige in het team van Carmen en Dirk. Deze twee jobs combineer ik nog steeds.

- Braat Marieke (Zorgkundige)

- Roosmeyer Lexa (zorgkundige)